Textiel bedrukken Kleding om kado te geven, of gewoon voor u zelf. Van hardloopbroek tot veiligheidshesje en van jas tot t-shirt, wij bedrukken het voor u. Onze tekenaar opdracht geven, of uw eigen ontwerp door hem laten uitwerken.  Bijna alles is mogelijk!

Decoratie van portretfoto (Wall Art) Onze tekenaar bewerkt een portret zodanig dat hier een gelijkende lijntekening uit ontstaat. Door deze digitaal te  bewerken kunnen we hier een prachtige decoratie van maken die op diverse ondergronden kan worden geplakt. Het resultaat is verbluffend.

Logo ontwerp Iedere startende ondernemer staat voor het zelfde probleem. De ideeën zijn er wel, maar hoe ze nu uit te voeren? Samen met onze tekenaar een goed logo ontwerpen dat jarenlang meegaat.

Bedrijfskleding Al uw personeel in dezelfde outfit geeft en verzorgd beeld naar uw klanten. De (werk) jassen voorzien van uw bedrijfsnaam en of logo, maakt het plaatje helemaal compleet.

Sportkleding Voor verschillende takken van sport hebben wij kwalitatief goede, maar vooral betaalbare kleding. U kunt natuurlijk sporten in een "gewoon" tshirt, maar een shirt met ventilatiemogelijkheden is voor de echte sporter een pré. Een presentatiepak voor het hele team, of een voordelige runningtight voor de hardloper. Wij hebben het! h

Auto belettering Uw vervoermiddel is uw rijdende visitekaartje. met de juiste tekst, een qr-code en uiteraard uw logo, de beste uitstraling naar uw (toekomstige) klanten.

Horecakleding SygnoTex biedt u een ruim assortiment aan horecakleding. Uw personeel in de juiste kleding geeft een proffesionele uitstraling, uw klanten zullen dit zeker waarderen.

Kadowinkel Nieuw! Bedrukken van allerlei geschenk en gebruiksartikelen tegen scherpe prijzen. Mokken, bekers, sleutelhangers, keukenschorten te veel om op te noemen.



 

 

 

 

 Check onze aanbiedingen op OO Shopping het leukste online warenhuis van Nederland!!

 

...